• Witte worst
• Varkenssaté
• Kipsaté
• Chipolata
• Kipkotelet
• Drumstick
• Mergeuze worst
• Gemarineerde kotelet
• Gemarineerde vleesrib
• Gemarineerd spek
• Souvlaki
• Gekruide kippenbout
• Kipfilet
• Spareribke
• Vegetarische stukken
• Lamskotelet
+ € 2,20 per stuk* • Biefstuk • Verse schotse zalm met kruidenboter • Gebakken forel • Scampi brochette • Vispapillot met een kleiner stukje zalm en twee scampi's • Lamssaté • Lamssnede (deze vleessoorten maken steeds deel uit van de 4 stuks pp, deze zijn niet extra)
*Voor deze vlees- en vissoorten betaal je een meerprijs per stuk. De klassieke barbecue kost € 18.30 per persoon, inclusief 4 stukken vlees per persoon, het volledige groentebuffet, 5 verschillende sauzen en 2 soorten stokbrood.