Barbeknoeierke-vuurspies

Vuurspies

Wil je eens wat anders aan tafel?
Zet je maaltijd in vuur en vlam met een vuurspies.
Makkelijk, relaxed en voor velen een nieuwe ervaring.

Vuurspies

Het grillen van vlees boven vuur is een eeuwenoud gebruik. De vuurspies is daarvan afgeleid. Iedereen krijgt een eigen vuurspies en dat zorgt direct voor een gezellige ambiance. De brandgel is reukloos en de bediening probleemloos. Grillen maar!


Vleessoorten & saladebar

Je kunt de spies vullen met verschillende soorten vlees, zoals rund, lam, varken en gevogelte. Naast het vlees serveren wij ook een uitgebreide saladebar met diverse soorten rauwkost, aardappelsalade, pasta en verschillende sausjes en brood. Prijs: € 25,50 per persoon (inclusief toestel en brandpasta).€ 25,50 p.p. inclusief toestel & brandpasta

Barbeknoeierke-vuurspies
Barbeknoeierke-kwaliteits-vlees

Prijsverschil

De vuurspies is relatief duur ten opzichte van andere gerechten. Bij de vuurspies werken we enkel met filet pûre, varkenshaasjes, lamsrug en kalkoenfilet. De vleessoorten dienen 100% mager en botermals te zijn om de gaartijd zo kort mogelijk te houden. De huurprijs van het toestel en brandgel hebben uiteraard ook invloed op de prijs.


Goed om te weten

De samenstelling van het aanbod kan veranderen. Onze producten kunnen sporen van allergenen bevatten. Heb je vragen over allergenen? Neem dan contact op.