Desserts

Wat de desserts betreft, zouden wij jullie het volgende willen aanbieden :

  • Dessertenbuffet , bestaande uit minimum 5 verschillende soorten, bijvoorbeeld, een mini-chocomousse, mini-tiramisu, mini-gebak, mini-bavarois, vers fruit, en dergelijke meer aan EUR 6,80 per persoon. Mogelijkheid tot uitbreiding met bruidstaart, mits een supplement van EUR 3,20 per persoon
  • Chocomousse op z’n Barbeknoeiers, laat jullie verrassen door deze unieke combinatie van witten en bruine chocomousse bereid met de echte calletjes van Callebaut aan EUR 3,20 per persoon
  • Chocomousse wit of bruin aan EUR 2,70 per persoon
  • Mascarpone met rode vruchten aan EUR 3,50 per persoon
  • Tiramisu aan EUR 3,50 per persoon

Het dessertbuffet kan in buffetvorm opgesteld worden, maar indien jullie hierbij bediening wensen, dan kost dit EUR 34,00 per uur per garçon.

Ook suikervrije desserts kunnen voorzien worden.

Kleine suggestie voor kinderen : we verhuren ook suikerpintoestellen en chocoladefonteinen.

Het huren van een suikerspintoestel kost EUR 25,00 per stuk. Indien jullie hierbij de nodige suiker en stokjes wensen, dan kost dit EUR1,75 per persoon.

Het huren van een chocoladefontein kost EUR 12,00 voor een kleiner model tot een 15-20 personen, EUR 60,00 per stuk voor een groter model.

Indien jullie hierbij de echte chocoladecallets van Callebaut wensen, dan kost dit EUR 21,00 per zak van 2,5 kg.

Indien jullie de chocoladefontein wensen, inclusief de chocoladecallets van Callebaut en de nodige versnaperingen, zoals bijvoorbeeld vers fruit, nougat, fudge, aardbeien, vingerkoekjes, spekjes en dergelijke meer betalen jullie EUR 7,50 per persoon, inclusief de huur van de chocoladefontein.

Het huren van een dessertbord en –lepel kost EUR 0,30 per persoon en ook dit nemen we vuil terug.

 

Vraagje over allergenen? We staan je graag te woord!
Onze producten kunnen sporen bevatten van allergenen.
Opgelet: de samenstelling van onze producten kan veranderen.

Printer Friendly and PDF