Vuurspies

Wil jij ook wel eens iets anders dan altijd fondue of steengrill met kerst en nieuwjaar? Iets nieuws wat je vrienden nog niet kennen?

Een zeer oud gebruik bij het garen van vlees is grillen in vuur. Dat was de aanleiding tot de ontwikkeling van de vuurspies.

De spies kan met verschillende soorten vlees, zoals rund, lam, varken en gevogelte gevuld worden, om deze aan tafel te grillen.

Uiteraard voorzien wij hierbij ook onze uitgebreide saladebar met diverse rauwkostvarianten, aardappelsla, pastavarianten en verschillende sausjes en brood net als bij al onze andere gerechten.

Door de speciale brandgel die zorgt voor een reukloos brandend alcoholvuur schroeit het vlees snel dicht waardoor de optimale smaakeigenschappen bewaard blijven.

De vuurspies is door z’n eenvoud handig in gebruik waardoor het mogelijk is om snel en eenvoudig een gezellige ambiance te creëren. Het complete apparaat, voorzien van een uitsparing voor een bord, wordt op tafel geplaatst waarna direct met grillen kan worden aangevangen.

De prijs per persoon bedraagt € 24,50 (inclusief toestel en brandpasta).

Opgelet: het stevige prijsverschil met onze andere gerechten wordt verklaard door het feit dat we hier enkel werken met filet pûre, varkenshaasje, lamsrug en kalkoenfilet. De vleessoorten dienen 100% mager te zijn en botermals om de gaartijd zo kort mogelijk te houden. De huurprijs van het toestel en brandgel speelt uiteraard ook een rol.

 

Vraagje over allergenen? We staan je graag te woord!
Onze producten kunnen sporen bevatten van allergenen.
Opgelet: de samenstelling van onze producten kan veranderen.

Print Friendly, PDF & Email