Hoe werkt het

Zo eenvoudig kan het zijn

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Slechts drie stappen zijn nodig om jouw feestbenodigdheden te reserveren. We leggen je graag onze manier van werken uit. Dan is er geen twijfel meer of alles goed gaat.

 • Geen stress, wij regelen het voor je

 • Alles uit eigen keuken

 • Reserveer nu, betaal achteraf

 • Stap 1

  Plaats je bestelling

  Reserveer al je wensen via ons systeem.

 • Stap 2

  Bezorgen / afhalen

  Kies voor bezorgen of haal zelf je bestelling af.

 • Stap 3

  Samen aan tafel

  Geniet van je bestelling. Smakelijk eten!

20220531_Komma_Barbeknoeierke_015_2409

Goed om te weten

Wij houden niet van kleine lettertjes. Duidelijkheid en goede afspraken, maken blij volk. Daarom alvast antwoord op de meestgestelde vragen.

 • Wanneer kan ik jullie bereiken?

  Wij werken op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Die vijf dagen zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur. Ons weekend is op dinsdag en woensdag. We zijn dan niet bereikbaar en reageren niet op e-mails. Dat doen we de eerstvolgende werkdag weer!

 • Wat is het minimaal aantal personen waarvoor ik een bestelling kan plaatsen?

  De allermeest gestelde vraag! Het antwoord is simpel: alleen voor het Caraïbische menu hanteren we een minimum aantal van 30 personen. Alle andere menu’s kun je zelfs alleen voor jezelf bestellen. Maar geef toe: samen eet fijner dan alleen, toch?

 • Staat onze reservering echt in jullie systeem of vergeten jullie wel eens iemand?

  Eenmaal de bestelling geplaatst, dan sta je in ons systeem en vergeten we je zeker niet. Sterker nog: we kijken ernaar uit om je te mogen voorzien van allerlei lekkers! Ons systeem werkt automatisch dus mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op. Heb je die wel? Dan maak je zeker geen zorgen.

 • Kan ik voor iedereen los bestellen?

  Onze Blije Buiken barbecue is volledig naar wens samen te stellen. Dat kán tot in detail, zodat iedereen exact zelf z’n stukjes kiest. Ons advies: maak het jezelf als gastheer/gastvrouw makkelijk en stel zelf een mooie variatie samen. Uiteindelijk is er dan écht genoeg en voor iedereen iets lekkers.

 • Verhuren jullie ook feestmateriaal zoals borden, bestek ,tafels, stoelen, frigo's, enz?

  Ons volledig verhuurassortiment kan je terugvinden op onze aparte website:

  Blijegasten.be

Chefs, extra meubilair of bestek, er zijn vele extra mogelijkheden

We kunnen ons voorstellen dat lang niet iedereen een servieskast heeft die toereikend is voor 50 man of meer. Wij hebben die wel! Samen met Blije Gasten kunnen we voorzien in de nodige feestmaterialen. Denk aan borden, bestek, een barbecue, suikerspinmachine en glaswerk. Zelfs springkastelen behoren tot de mogelijkheden.

In het reserveringssysteem bieden we borden, bestek, tafels, stoelen, barbecues en een bakkersploeg aan. Deze kun je dus eenvoudig mee reserveren. Heb je meer materialen nodig? Neem dan een kijkje op de website van Blije Gasten of neem contact met ons op.

Smile-21-11-2019357133_web