Veelgestelde vragen

Blije Buiken BBQ

 • Vanaf hoeveel personen kan ik bestellen?

  Je mag alleen voor jezelf bestellen, maar beter eet je in goed gezelschap. Voor de meeste menu’s hanteren we geen minimum aantal personen. Of je nu met z’n tweetjes thuis wil barbecueën of met de hele straat wil eten, wij helpen je met plezier. Alleen de Caraïbische BBQ is pas te boeken vanaf 30 personen. 

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen na het reserveren?

  Wij weten als geen ander dat er gaandeweg de organisatie nog zaken gewijzigd moeten worden. Meer of juist minder gasten? Tóch graag een bakkersploeg? Laat het ons weten, we checken de beschikbaarheid en passen je bestelling aan.

 • Hoeveel kost een bakkersploeg?

  Een bakkersploeg kost 200 euro, in deze prijs is de personeelskost, het weer, de gasbarbecue en de gasfles inbegrepen.

 • Verhuren jullie ook feestmateriaal zoals borden, bestek ,tafels, stoelen, frigo's, enz?

  Ons volledig verhuurassortiment kan je terugvinden op onze aparte website:

  Blijegasten.be

 • Kan ik écht alles zelf samenstellen?

  Je kunt zelf de samenstelling van de stukken vlees, vis of vega-varianten kiezen. Wij doen een voorzetje en geven advies in het aantal stuks. Daarnaast vullen we de barbecue aan met een selectie aan bijgerechten. Die staan omschreven onder het kopje ‘standaard inbegrepen’.

 • Hoe ver voorafgaand moet ik reserveren?

  Dat hangt ervan af! In de basis willen we op maandag de reserveringen voor het weekend binnen hebben. Wil je met het gezin Grieks eten? Dan ben je hiermee netjes op tijd. Ben je van plan om met Hemelvaart een feestje te geven voor 100 man en wens je daarbij een bakkersploeg? Dan kun je beter zo vroeg mogelijk actie ondernemen. Al is het een jaar vooraf! Als je reservering eenmaal staat, is het tot een week vooraf mogelijk deze aan te passen. Beschikbaarheid is erg afhankelijk van groepsgrootte, type reservering en drukte op bepaalde momenten.

 • Moet ik zelf bakken?

  Standaard rekenen we erop dat je zelf bakt, maar… dat hoeft natuurlijk niet! We geven je de optie om een écht barbeknoeierke bij te boeken, zodat je zelf niets meer hoeft te doen.

Nog vragen?

We beantwoorden graag al jouw vragen

+32 (0)89 46 39 49