Veelgestelde vragen

Hoe werkt het

 • Hoe ver voorafgaand moet ik reserveren?

  Dat hangt ervan af! In de basis willen we op maandag de reserveringen voor het weekend binnen hebben. Wil je met het gezin Grieks eten? Dan ben je hiermee netjes op tijd. Ben je van plan om met Hemelvaart een feestje te geven voor 100 man en wens je daarbij een bakkersploeg? Dan kun je beter zo vroeg mogelijk actie ondernemen. Al is het een jaar vooraf! Als je reservering eenmaal staat, is het tot een week vooraf mogelijk deze aan te passen. Beschikbaarheid is erg afhankelijk van groepsgrootte, type reservering en drukte op bepaalde momenten.

 • Wanneer moet ik betalen?

  Je betaalt achteraf. Zo kunnen we eenvoudig een correcte factuur maken, ook al heb je vooraf nog het één en ander gewijzigd. Bij het ophalen van eventuele materialen checken we meteen of er schade is, zodat we dit ook nog kunnen verwerken. We horen dan natuurlijk ook graag even of alles naar wens is geweest!

 • Verhuren jullie ook feestmateriaal zoals borden, bestek ,tafels, stoelen, frigo's, enz?

  Ons volledig verhuurassortiment kan je terugvinden op onze aparte website:

  Blijegasten.be

 • Kan ik ook borden, bestek of een barbecue huren?

  Dat kan zeker! Sterker nog, we kunnen voorzien in allerlei feestmaterialen. Standaard bieden we borden, bestek, tafels, stoelen, barbecues en een bakkersploeg aan. Mocht je andere zaken nodig hebben, kijk dan even op blijegasten.be voor alle mogelijkheden. Contact met ons opnemen mag natuurlijk ook.

 • Vanaf hoeveel personen kan ik bestellen?

  Je mag alleen voor jezelf bestellen, maar beter eet je in goed gezelschap. Voor de meeste menu’s hanteren we geen minimum aantal personen. Of je nu met z’n tweetjes thuis wil barbecueën of met de hele straat wil eten, wij helpen je met plezier. Alleen de Caraïbische BBQ is pas te boeken vanaf 30 personen. 

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen na het reserveren?

  Wij weten als geen ander dat er gaandeweg de organisatie nog zaken gewijzigd moeten worden. Meer of juist minder gasten? Tóch graag een bakkersploeg? Laat het ons weten, we checken de beschikbaarheid en passen je bestelling aan.

Nog vragen?

We beantwoorden graag al jouw vragen

+32 (0)89 46 39 49