Veelgestelde vragen

Grieks buffet

 • Verhuren jullie ook feestmateriaal zoals borden, bestek ,tafels, stoelen, frigo's, enz?

  Ons volledig verhuurassortiment kan je terugvinden op onze aparte website:

  Blijegasten.be

 • Vanaf hoeveel personen kan ik bestellen?

  Je mag alleen voor jezelf bestellen, maar beter eet je in goed gezelschap. Voor de meeste menu’s hanteren we geen minimum aantal personen. Of je nu met z’n tweetjes thuis wil barbecueën of met de hele straat wil eten, wij helpen je met plezier. Alleen de Caraïbische BBQ is pas te boeken vanaf 30 personen. 

 • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen na het reserveren?

  Wij weten als geen ander dat er gaandeweg de organisatie nog zaken gewijzigd moeten worden. Meer of juist minder gasten? Tóch graag een bakkersploeg? Laat het ons weten, we checken de beschikbaarheid en passen je bestelling aan.

 • Ik heb geen frietpan, wat nu?

  Onze frietjes kunnen ook in de oven of airfryer. Ideaal! Eventueel kunnen we ook de friet achterwege laten en aanvullen met extra brood. Ook voor grote groepen of etentjes op kantoor is dat een uitstekende optie.

 • Wanneer moet ik betalen?

  Je betaalt achteraf. Zo kunnen we eenvoudig een correcte factuur maken, ook al heb je vooraf nog het één en ander gewijzigd. Bij het ophalen van eventuele materialen checken we meteen of er schade is, zodat we dit ook nog kunnen verwerken. We horen dan natuurlijk ook graag even of alles naar wens is geweest!

Nog vragen?

We beantwoorden graag al jouw vragen

+32 (0)89 46 39 49